Skip to content

Waarom smart money
van jou ook een smartie maakt

Wanneer je een bedrijf start, heb je cashflow nodig. Geld is overal, het vinden is iets anders. Natuurlijk kan je altijd proberen om de lotto te winnen, maar naar het schijnt is dat niet altijd zo gemakkelijk. Dus moet je op zoek naar een betrouwbaar pakket.

SMART MONEY

Misschien denk je wel aan de vele miljonairs in de wereld die interesse zouden kunnen hebben in jouw product of service. Zij zullen vast een hoop centen hebben om op tafel te gooien. Misschien zijn ze wel tevreden met een procentje of een stoel in jouw raad van bestuur. Dat klinkt niet eens zo slecht, maar ze zullen niet persoonlijk betrokken zijn – en dus zal jij er ook geen verder voordeel bij hebben.

Heb je al eens aan smart money gedacht? Dat is zo veel meer dan briefjes. Het betekent dat je alles krijgt wat je nodig hebt voor je bedrijf, plus het netwerk en de know-how dat je investeerder te bieden heeft. Smart money is dus echt wel smart: je kan het slim inzetten en het maakt van jou ook een smartie.

HOE HET WERKT?

Stel je voor dat er een investeerder is die start-ups wil ondersteunen en die bereid is om smart money te geven. En stel je verder voor dat je de eigenaar bent van een startend bedrijf, helemaal klaar om ervoor te gaan. Jullie spreken af, je doet een waanzinnige pitch, de investeerder is helemaal wild van je idee en is akkoord om te investeren met smart money. Nu zal hij (we gebruiken hij hier omdat we bij Amotek een mannelijke meerderheid hebben) een soort partner van je worden. Hij zal betrokken zijn bij je bedrijf en ervoor zorgen dat je de juiste mensen ontmoet in je sector: meetings organiseren met andere professionals, je introduceren in bepaalde kringen … Zo zal hij je doen groeien.

Bij Amotek zijn we altijd geïnteresseerd in de verhalen van starters. We kunnen jouw idee echt mee doen groeien en realiteit laten worden. Bij ons krijg je smart money: niet alleen het budget voor je dromen, maar ook onze kennis en ons netwerk. We zetten je bedrijf op de juiste digitale sporen en begeleiden je persoonlijk. Op ons kan je rekenen.

Vertel ons jouw verhaal!