Skip to content

We Fynd

We fynd is een platform dat jonge afgestudeerden en stagiaires verbindt met bedrijven.

"Wij ontdekken de talenten voor de uitdagingen van morgen."

We hebben een innovatief en geautomatiseerd platform ontworpen om jonge afgestudeerden en stagiaires in contact te brengen met bedrijven die op zoek zijn naar de meest geschikte werknemers. De kern van hun platform is een uniek algoritme dat de kandidaten en bedrijven analyseert. Op basis van verschillende criteria – s.a. ervaring, harde vaardigheden, zachte vaardigheden en de werkwaarden van het bedrijf – er worden matches gevormd. De voordelen van het gebruik van dit systeem zijn dat het bedrijf aan de ene kant tijd en geld bespaart en aan de andere kant het zoeken naar een baan zo soepel mogelijk laat verlopen voor de kandidaten.

AMOTEK-technologieën heEFT geïnvesteerd in We fynd omdat we geloven dat de strijd om talent nog maar net op gang is gekomen.

We zijn verheugd om de samenwerking tussen AMOTEK Technologies en We fynd! Wij zijn ervan overtuigd dat medewerkers het meest waardevolle bezit van een bedrijf zijn. Voor ons als werkgever is het belangrijk dat medewerkers zich goed voelen op de werkvloer. Daarom vinden we het geweldig dat hun algoritme verder gaat dan de harde vaardigheden en ook kijkt naar de ambitieuze en persoonlijke kenmerken van de kandidaten. We zijn verheugd om de samenwerking tussen AMOTEK-technologieën en We fynd! We ondersteunen We fynd door middel van algemeen zakelijk advies en ontwikkelingsdiensten.