Skip to content
ONTDEK AMOTEK!

Achieve more objectives
with tech.

Als organisatie wil je vooruit. Je wil processen en je aanbod optimaliseren om steeds een pionier te zijn. Sta ons toe u te ondersteunen in dat proces.

Onze Amotekkies delen een passie voor IT, nieuwe kansen en mensen! 

We love your ideas

Innovatieve en disruptieve ideeën maken ons blij.
We zijn altijd in voor een samenwerking met startende mede-ondernemers,
zodat we onze projecten kunnen laten zien en kunnen leren van die van jou.

Laat ons investeren in jouw idee. We delen onze expertise en netwerk we maken samen impact.

Services
Onze diensten zijn ontworpen om organisaties te helpen hun creatieve potentieel te ontketenen, een cultuur van innovatie te bevorderen en de complexe uitdagingen van het digitale tijdperk te trotseren.

Wij ontwikkelen, testen en implementeren enterprise-grade softwareoplossingen. Door machine learning en AI wordt uw bedrijf sneller en efficiënter.

We werken nauw samen met onze klanten om op maat gemaakte innovatiestrategieën te ontwikkelen die aansluiten bij hun unieke doelen en marktdynamiek. Ons team van ervaren consultants voert diepgaande beoordelingen uit van de huidige innovatiemogelijkheden van uw organisatie, identificeert mogelijkheden voor verbetering en stelt een stappenplan op voor succesvolle innovatie-implementatie.

We voeren uitgebreid marktonderzoek en trendanalyses uit om u waardevolle inzichten en vooruitziende blikken te bieden. Wij bieden advies rond investeringen.

Onze consultants werken nauw samen met leiderschapsteams om innovatiegedreven culturen te ontwikkelen, organisatiestructuren te implementeren die creativiteit en samenwerking stimuleren, en mechanismen vast te stellen voor het vastleggen en implementeren van ideeën uit alle niveaus van de organisatie.

Ons ecosysteem

Wij geloven in het opbouwen van een ecosysteem voor samenwerking op de lange termijn in plaats van traditionele klant-leverancierrelaties.

In een zakelijk ecosysteem werken organisaties samen en communiceren met elkaar om samen aan de behoeften en eisen van de markt te voldoen. De structuur en dynamiek van het ecosysteem worden gevormd door de relaties en onderlinge afhankelijkheden tussen de leden.

Training & Coaching
Financial assessments
Process optimization
Venture building
Financial advice

Onze Waarden

FUN

Wij zijn een mensgericht bedrijf waar onze amotekkies met passie creëren.

KNOWLEDGE 

Bij AMOTEK stoppen we nooit met leren. Amotekkies zijn nieuwsgierig en altijd aan het experimenteren.

IMPACT

Bij AMOTEK streven we ernaar een positieve impact te maken. Een positieve impact op mens, bedrijf en milieu.